Sajnos egyes vendégeink a szerződésben foglaltak ellenére a kötelező, távozás előtti takarítási feladatokat nem végezték el, valamint a lakókocsik berendezési és felszerelési tárgyaira nem megfelelően vigyáztak, így az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett 2017. évtől kezdődően kénytelenek vagyunk szervíz díjat és kauciót bevezetni.

Szervíz díj: 25 Euro lakókocsinként (A bérleti díj 2. részletével együtt fizetendő átutalással)

Tartalmazza: a víz, villany és gázfogyasztás díját, a klímahasználat díját , a gondnoki szolgáltatás díját, a hibaelhárítás díját és a lakókocsi és a konyha távozás utáni utólagos áttakarítását, fertőtlenítését; 

Ettől függetlenül Vendégeinknek továbbra is kötelező a normál takarítási feladatokat elvégezni, vagyis a lakókocsiban szemét vagy felfordulás, mosatlan edény hagyása továbbra sem elfogadható!!!

Az utazás meghiúsulása esetén a Szervíz díj minden esetben visszafizetésre kerül.

Kaució: 50 € lakókocsinként (A helyszínen fizetendő munkatársunknak)

A kaució teljes összege távozáskor visszafizetésre kerül, amennyiben nem történt károkozás, rongálás, valamint nincs leltárhiány.

Ezen intézkedések bevezetésével garantáljuk minden Kedves Vendégünknek, hogy tiszta és rendezett állapotú lakókocsiba érkezzen és nyaralását ne kelljen az előző Vendég által hagyott esetleges rendetlenség miatti takarítással kezdeni, valamint a leltár listában feltüntetett felszerelési tárgyak hiánytalanul rendelkezésre álljanak!!!

Megértésüket köszönjük!